29 de juliol del 2016

Un estiu ple d'oportunitats

Estem a punt d’acabar el mes de juliol i per a molts significa entrar en el període de vacances. Per als que es queden a la ciutat poden continuar gaudint d’activitats estiuenques que es poden fer de manera relaxada. Les piscines descobertes de Can Mercader i el Parc Esportiu són una bona oportunitat per refrescar-se durant les hores de més calor o aprofitar les instal·lacions d’ambdós complexos, que romanen oberts a l’agost. També són bones opcions els parcs i places per compartir estones de descans o practicar alguna activitat esportiva. Els passejos en bicicleta o caminant per la vora del riu són, igualment, una bona alternativa de estar en contacte amb la natura i descobrir camins i circuits que ens conviden a compartir amb la família. Els joves poden seguir gaudint de les pistes esportives per practicar algun esport i aquest any també la pista de l’escola Montserrat estarà oberta per poder fer-ho.

A més, les tres biblioteques de la ciutat mantenen les portes obertes a l’agost en horari de tarda. Totes tres tenen espais confortables amb accés a internet i wifi i amb milers de llibres, revistes, premsa diària, música o pel·lícules que permeten omplir moltes hores d’oci. Gaudir del plaer de la lectura és una de les activitats més plaents de l’estiu.

La ciutat sempre es pot redescobrir perquè no tanca per vacances, i potser ara amb tranquil·litat i més temps es pot gaudir més.