1 d’agost del 2016

Fins al setembre

El cap de setmana ja ha estat de sortides i arribades, perquè avui comença el mes d’agost. Com sempre, us vull desitjar un bon estiu i que descanseu de l’activitat diària, a tots aquells que us sigui possible.

La ciutat es ralentitza, però no s’atura, si us quedeu a Cornellà, ja sabeu el que hi podeu trobar, només recomano que eviteu les hores de més calor si voleu fer activitats a l’aire lliure. Com us explicava divendres, les biblioteques i les piscines, per exemple, continuen obertes tot el mes i un llibre o l’aigua són maneres diferents i ben agradables de refrescar-nos.

El temps pot semblar que vagi més lent durant les vacances, però el podem aprofitar igualment, gaudiu de la tranquil·litat de carrers i places i d'aquesta lentitud. Però si marxeu uns dies, recordeu, precaució si us desplaceu per carretera, les vacances són per descansar i no per prendre-les amb pressa.

Nos vemos en septiembre, atentos al nuevo curso escolar, laboral, y político. Desde Cornellà ya estamos trabajando en nuevas ideas. Pero sobre todo, disfrutad del verano y de nuestra ciudad. Nos encontramos a la vuelta.