8 de juliol del 2016

Una ciutat que batega

Escriptors, pintors, escultors, músics, poetes...la ciutat es belluga constantment amb una capacitat creativa rica i molt dinàmica que està propiciant noves fonts culturals i nous espais de creació. Cornellà batega amb generacions de joves amb talent i amb una gran capacitat d’expressar, que des de l’Ajuntament intentem recolzar, donant-los visibilitat i creant espais de difusió que potenciïn el seu talent i qualitat.
Ara fa una setmana vam poder gaudir del segon festival de cinema B-Retina, veiem a molts espais de la ciutat els dibuixos d’artistes de les FAC, continúa al Castell la mostra “Cornellà Cruïlla”, amb artistes locals; i així puc continuar amb una llarga llista de noves propostes que es forgen a la ciutat a iniciativa de grups i entitats amb molt per dir i per compartir. Una mostra més la tenim aquest cap de setmana amb la presentació de la Cornellà Band, aquest vespre a la plaça de l’Esglesia, a iniciativa de la Societat Coral La Unió, una entitat molt dinàmica que fa de la música la seva raó de ser. O també amb la presentació, dissabte al parc de la Infanta, de la propera edició del festival Jazz&Bear, del que podrem gaudir a la tardor.
Es tracta, en definitiva, d’ampliar els nostres horitzons, obrir la nostra imaginació i creure en el valor de la cultura com a mecanisme de progrés, i aquí sempre ens trobaran al costat per sumar i créixer com a comunitat.