7 de novembre del 2016

Nens de Cornellà guanyen un premi de càlcul mental

Us deixo la notícia que m'ha enviat una mare de Cornellà, l'Esperanza, i que ha sortit a diversos mitjans: dos fills seus han resultat guanyadors del I Campionat de Càlcul Mental per a alumnes de Primària. Són l'Alex, de segon, i el Daniel, de cinquè, i a més em diu que un altre guanyador, Elías, també és de Cornellà.
Hi havien participat més de 24.000 nens i nenes de tot Espanya, fins arribar a la final que han fet aquest dissabte a Madrid. El concurs ha estat organitzat per la plataforma educativa Supertics Matematics i la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la col·laboració d'EduCaixa i altres entitats privades.
Per tant, evidentment, primer de tot, felicitar-los a ells, així com als familiars. En segon lloc, dir que em sumo a l'orgull de la mare i el vull compartir amb tota la ciutat. I com ja he dit altres vegades, per això tenim a Cornellà un Museu de Matemàtiques, que les mates i el càlcul també han de ser divertits, i el més important, són part important de l'educació perquè ens fan pensar, raonar, i ens ofereixen la base del coneixement per a moltes altres matèries, la tecnologia i el progrés científic. Un progrés que pinta molt bé amb gent molt preparada com la que tenim a Cornellà.

Notícia d'Antena 3
Notícia a RTVE
Notícia de El Español