31 de març del 2017

Conèixer el nou parc de la Ribera i el nou gegantó de la ciutat

Entre totes les activitats que ens porta el primer cap de setmana d'abril, una de molt especial per al barri de Riera és l'estrena del renovat parc de la Ribera, que es farà diumenge al matí. Podreu conèixer aquest espai amb música de la Xaranga Sarau, treballs manuals d'Une Tu Creatividad i la Ludoteca del PELL, gimnàstica i jocs, entre altres activitats familiars i de natura.
A la tarda, els Geganters de Cornellà fan una festa molt especial, a la plaça de l'Església, per conèixer el gegantó del Mag Maginet, que molts recordareu que va arribar la Nit de Reis i ja comença a acompanyar la colla a les seves actuacions. També hi haurà jocs, berenar, gegants, gralles i tabals.
I una cosa ben diferent; si esteu atents, aquest cap de setmana, veureu com la Torre de la Miranda canvia de color, per sumar-nos a la campanya "Connecta't al blau" amb motiu del Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme. Aprofiteu que la tarda s'ha allargat i veieu aquesta imatge ben diferent de la torre, al vespre.