21 d’abril del 2017

Diada de Sant Jordi i Jordiada

Roses, llibres, lectures, exposicions, escriptors i cultura...Diumenge la Diada de Sant Jordi serà molt especial, el fet de ser un dia festiu donarà més esplendor a aquesta data simbòlica per a tots nosaltres. Els llibres i la lectura tornen a ser autèntics protagonistes d’una celebració que a la ciutat s’allarga tot el mes d’abril amb moltes iniciatives vinculades a la divulgació i promoció de la lectura, amb trobades amb autors, lectures al carrer de poesia, exposicions o presentacions de llibres, entre d’altres.

Així mateix tenim en marxa, la Jordiada, que commemora la vint-i-cinquena edició i ens ofereix diverses activitats culturals, com la Nit de Jazz a l’Orfeó, la festa infantil de l’enxaneta, o les 8 hores del conte que tindran el seu punt culminant en l’acte central de diumenge, durant tot el dia al parc de Can Mercader. Una celebració que es consolida com un gran espai de trobada ciutadana per gaudir plenament dels aspectes més representatius de la cultura popular catalana.
Per tant, i com que som ciutat de la Lectura, us desitjo una bona Diada i que gaudiu plenament dels llibres, de les roses i de la cultura.