5 de maig del 2017

Cap de setmana que comença amb força

Aquest cap de setmana comença molt intens, aquest mateix divendres. Per un cantó, la cita del Cornellà Creació amb Daniel Innerarity, i al vespre, l’homenatge a José Cano i Esteban Cerdán, en què la ciutat els nomenarà regidors honoraris, a títol pòstum. Ja em vaig estendre dilluns, avui només recordar-vos que l’acte és a l’Auditori de Sant Ildefons, a les 19.30 hores.

I també aquest divendres comencen les festes de Fontsanta-Fatjó, les primeres festes de barri de l’any. En qualsevol ciutat, l’entorn del barri, l’entorn més proper quan sortim de casa, és el primer que ens dóna confiança i sensació de comunitat. Un barri –i Fontsanta-Fatjó també- és un mosaic de realitats, i les entitats que organitzen les festes, amb tot el que hi posen, activitats infantils, jocs, esport, balls... són les que construeixen a partir de totes les realitats aquesta sensació de comunitat i de benestar.

No ens aturarem aquí, tant dissabte com diumenge continuen les activitats, demà al migdia s’estrena l’exposició Cornellà Natura-Metròpolis Verda a la plaça d’Europa, i a la nit comença el comença el Festival de Arte Flamenco, l’edició que fa 34, amb, entre d’altres, Ginesa Ortega. Per a diumenge actuacions infantils al carrer, tallers als parcs, al Palau Mercader... un cap de setmana intens, amb força, familiar i sembla que amb bonança pel que fa al clima. Per tant, aprofitem-lo.