19 de maig del 2017

Nit dels Museus per redescobrir aquests espais

Per tot això, hem hagut d’encarar una setmana trista per al món de la cultura a Cornellà, la desaparició de la Pilar toca molt de prop a moltes entitats, tant les que va liderar com les que van tenir el gust de col•laborar-hi.

I és una setmana amb tantes activitats que resumir-les és francament difícil. Destacaré una cita novedosa: la Nit dels Museus, que dissabte 20 a la nit, en horari especial, oferirà activitats per conèixer d’una manera diferent el nostre patrimoni cultural, tant el Museu Palau Mercader, amb visites guiades i concert de jazz, com també al Museu de Matemàtiques i al Museu Agbar. Obrir fora d’hores buscar cridar l’atenció sobre aquests espais tan rics que tenim a Cornellà i atreure públic nou que s’hi pugui interessar.

Hi ha molt més a la ciutat, com sempre Can Mercader bullirà d’activitat diumenge al matí amb el Dia Internacional de les Famílies, o la Festa de la Bicicleta, també hi ha la cursa de Can Mercader-Almeda, cap de setmana de festes de barri a Riera i, a Sant Ildefons, les activitats familiars i espectacles de la Setmana Cultural que organitza com cada any l’A.VV. Sant Ildefons, junt amb un nou Mercat d'Intercanvi. No ens aturem, la ciutat mostra la seva vitalitat i continua endavant.