30 de juny del 2017

20 anys del programa Nits d'Estiu

L’any 1997 vam posar en marxa un programa cultural d’estiu amb el que volíem obrir els espais públics de la ciutat per acollir concerts musicals i activitats a les nits aprofitant el bon temp.

En aquests vint anys la programació Nits d'Estiu ha anat evolucionant i millorant-se de forma progressiva i inclús en aquesta última edició, que tot just comença aquest cap de setmana, hem ampliat amb nous escenaris i amb més oferta d’activitats per poder arribar a més públic. La programació és fonamentalment musical, amb pinzellades d’arts escèniques, cinema a la fresca i altres propostes artístiques. És totalment gratuïta i té com a escenaris el parc del Canal de la Infanta, el de Can Mercader, el Castell o la plaça de Catalunya.
Es tracta d’una proposta que forma part de l’ampli ventall de la programació cultural que oferim durant tot l’any a la ciutat amb diferents formats i alternatives, però amb la finalitat de fer de la cultura un element de cohesió social i desenvolupament, que ens permeti desenvolupar la creativitat i la innovació i el creixement com a comunitat.
Us convido a gaudir de l'estiu a la nostra ciutat i compartir tranquil•lament la vetllada amb amics, i amb altres veïns i veïnes, en alguns dels nostres escenaris a l’aire lliure.