22 de desembre del 2017

L'essència de les coses petites

Després de dies tensió i una llarga tardor, arriba l’hivern i amb ell el Nadal amb festes plenes d’il•lusió, que culminaran amb la màgica Nit de Reis. No hem de deixar enrere res, però si que hem d’aprofitar el temps de descans i de reunió amb les nostres famílies i amics per gaudir, per fer tertúlia assossegada, per mirar-nos als ulls, emocionar-nos i valorar els petits detalls i les petites coses importants a la vida, buscar el que fa somriure als que tenim al nostre entorn, evitar els prejudicis i la rancúnia i buscar la pau i l’equilibri dins un mateix.
Tothom té dret a gaudir del Nadal i els infants més que ningú, per això hem d’aprendre a valorar el que tenim i mostrar el nostre costat solidari i humà. La Creu Roja té en marxa de nou la campanya de recollida de joguines i la Botiga Solidària també obre les portes a productes Nadalencs. No és només en aquestes dates, però sobretot en aquestes dates tothom té dret a ser feliç i gaudir del Nadal.
Espero que l’any 2018 ens permeti seguir treballant per la nostra ciutat com fins ara, tenim molts projectes en marxa i altres que començarem amb l’any nou i l’important és que ho farem realitat amb el nostre esforç i els nostre propis recursos, sense ajuts i amb les esquenes ben cobertes.

Bones Festes i Feliç any 2018!