18 de desembre del 2017

Votem per començar a superar muralles

Dijous d’aquesta setmana estem convocats a votar. És cert que estem vivint unes circumstàncies enormement excepcionals en relació a aquesta campanya i a aquesta convocatòria, però totes les formacions polítiques han decidit participar, i per aquest motiu ens toca decidir, ens toca triar la nostra opció per al futur i, especialment, ens toca votar per tornar l’essència d’aquest debat enormement complex a l’espai de la política. Crec que hem d’aconseguir que el resultat subratlli i permeti reprendre el discurs de la convivència i del diàleg, que hem vist perillar fa poques setmanes.

És moment de començar a construir un camí per intentar superar les muralles que s’han aixecat, que han enverinat l’acció política i complicat el paper de tothom, perquè les administracions municipals també hem acabat afectades. I, sobretot, necessitem asserenar-nos i confiar que no tan sols parlem de la identitat, sinó que recuperem les carpetes pendents que ens cremen a sobre la taula, aquests temes que he anat desgranant les darreres setmanes, en l’àmbit educatiu, social, d’infraestructures... incomptables qüestions que malauradament han passat a un segon pla i que per a la societat, per a Cornellà, són inajornables.

Ens toca fer els deures, i tornar a agafar les carpetes dels col·lectius vulnerables, dels emprenedors, de l’educació, de la superació de la crisi. Hem de votar, aquest dijous 21, per tornar tothom a la normalitat i mirar de reconstruir ponts que són imprescindibles per a la convivència i per al nostre futur.