8 de gener del 2018

Bons propòsits que cal portar a terme

Tornem-hi: som una setmana a dins del nou any, han passat les celebracions, han passat els Reis. Tot i que la ciutat no s’atura mai, el dia d’avui té regust de començament, de reentrada, de tancament del parèntesi. Encara que no ens haguem aturat, ens toca tornar-hi, des de l’Ajuntament ens toca posar el treball diari i la planificació del futur en posicions d’igual importància.

És habitual plantejar-nos nous propòsits per a l’any que comença, però més important que tenir bons propòsits és portar-los a terme. Tenim ambicions, volem fer-les realitat, i treballar amb ambicions també requereix dosis de prudència i de planificació.

Seguirem, a Cornellà, amb el ritme de transformació de la ciutat que hem plantejat en l'últim any, i treballem en posar en marxa nous programes que enriqueixin la vida ciutadana, en la majoria d’ocasions intentant específicament canalitzar les propostes que ens arriben de vosaltres.

Encetem aquest any amb el desig de continuar trobant complicitats en la ciutat, en aquest espai de referència, en aquest mosaic de ciutadans i ciutadanes, de joves, de gent gran... de persones que constitueixen una llar plural i l’espai cabdal de la nostra vida social. Volem fer realitat els nostres propòsits i, per tant, benvingut 2018.