12 de gener del 2018

Ségolène Royal enceta la 9a edició de Cornellà Creació Fòrum

El Cornellà Creació de 2018 s’estrena amb una convidada d’excepció, la política socialista francesa Ségolène Royal. La seva intervenció versarà al voltant del canvi climàtic, fins l’any passat va ser ministra de Medi Ambient del govern francès, i té actualment un important paper en diversos organismes internacionals d’aquest àmbit.

L’Auditori acull aquesta primera cita del fòrum, que vam impulsar des de l’Ajuntament i de Procornellà, i que, avui, amb un destacable suport empresarial, continua aportant idees i experiències sobre actualitat, temes d’emprenedoria, política i economia de gran interès. Es tracta ja de la novena edició de Cornellà Creació, amb la qual cosa la llista de persones que han visitat la ciutat en el seu marc supera el mig centenar. Com sempre, el seu principal valor és ser un espai per compartir i formar-nos la nostra opinió, tot subscrivint o rebatent les idees que es posen a debat.

Així obrirem un cap de setmana en què es van despertant les activitats ciutadanes, tot i l’ambient hivernal. Per exemple, recordeu que els museus de la ciutat i les seves exposicions són oberts, i especialment, al Museu Palau Mercader, es fa un taller de còmics per tancar la mostra ‘Gols de tinta’, a més de la visita habitual al palau. També és moment, si us interessa, d’informar-vos dels tallers i cursos que ofereixen els centres cívics de la ciutat, amb les matriculacions obertes per a les primeres programacions de l’any, a l’igual que el Citilab, i com sempre, les biblioteques, ja tenen a punt moltes activitats culturals i familiars.