6 d’abril del 2018

Escoltem la vostra opinió

Des de l’1 d’abril és oberta la tercera convocatòria dels Pressupostos participatius. És el període obert a la ciutadania perquè plantegeu els projectes que penseu que poden ser beneficiosos per al vostre barri o per a la ciutat, i als quals penseu que s’hi poden destinar diners del pressupost d’inversions de 2019.

En els propers dies teniu temps per reflexionar-hi i tot el mes per plantejar les propostes. El més interessant és que, al final, també sou els mateixos ciutadans i ciutadanes que voteu les propostes, no fem una llista tancada des de l’Ajuntament, les limitacions tècniques que hi ha són poc més que ajustar-se als costos –on hem de preveure també els de manteniment, això és important- i al que preveu la legislació sobre les partides d’inversió.

Així, podem dir que escoltem la vostra opinió, però també us convidem a escoltar l’opinió dels altres. I això és el més important d’una proposta participativa.

En segon terme, també a partir de l’1 d’abril obrim una consulta ciutadana sobre els quioscos de premsa en desús, una situació que últimament, veiem massa sovint. Són un element de l’espai públic prou interessant, i ben situats, a tots els barris. Hem pensat en algunes opcions, que siguin útils, d’interès general, sostenibles econòmicament, però segur que també sorgeix alguna idea innovadora que ens pugueu fer arribar des de la pàgina Cornellà Opina, i que tothom tingui l’opció d’avaluar-la.

Idea a idea, també d’aquesta manera construïm ciutat.