11 de maig del 2018

Noves placetes per a Centre i Riera

Aquest any tenim una primavera amb totes les lletres: amb força pluja, que d’entrada és positiu, però la inestabilitat també està complicant últimament l'organització d’activitats a l’aire lliure.

Si tot va bé diumenge s’estrenaran les noves placetes adjacents a l’avinguda del Baix Llobregat, s’ha plantejat com una jornada lúdica, perquè aquests espais estan pensats per fomentar la trobada entre veïns i veïnes, amb nous jocs per a infants i zones d’esbarjo per a gent gran. Per la configuració que va tenir quan es va crear, veiem l’avinguda principalment com un lloc de pas de cotxes, poc a poc aquesta imatge s’ha de revertir, com ja es va fer en la vorera més propera al PELL, i ara, a tocar dels barris de Riera i Centre, guanyant espais de descans i passeig.

Tallers familiars, circuit d’habilitats, algun petit espectacle, un puzzle gegant... una jornada que ve a obrir la porta d’una transformació més àmplia per als dos barris, quan ben aviat acabi també la reforma del carrer Verge de Montserrat.

El cap de setmana porta força activitats més, encara que haguem de tenir un ull posat en la previsió meteorològica. Diumenge al migdia hi ha el Dia Internacional de les Famílies al parc de Can Mercader, i a la tarda, un espectacle de màgia a la plaça de Galícia i un concert a l’Auditori organitzat per la Federació Catalana d’Entitats Corals. Continua el Festival de Arte Flamenco, amb dues actuacions de sala, i dues cites amb les entitats, la Fiesta del Cristo de la Banda Verde i la Cruz de Mayo. També hi ha, com és habitual, un Dissabte Familiar a la biblioteca Sant Ildefons, i una actuació del Cornellà Escènica, la companyia de la nostra ciutat MicroCornellàTeatre, aquest diumenge a la tarda. I més encara, segur que alguna cosa trobareu al vostre gust per gaudir del cap de setmana.