4 de juny del 2018

Encara queda molt per fer

La festa major ha finalitzat, vàrem començar amb un potent pregó realitzat per tres dones de la ciutat, Pura, Alicia i Ariadna, cadascuna d’elles va donar veu i força a les generacions que representen, però el denominador comú va quedar palès: encara queda molt per fer, molt per aconseguir la igualtat total en la nostra societat. Hem de continuar implicant-nos i lluitant per aconseguir una ciutat igualitària i lliure de sexisme.

ESCOLTAR EL PREGÓ


Corpus ha sigut un gran èxit, més enllà de les dificultats climatològiques que vàrem tenir ahir, una gran participació ciutadana ho acredita, i una gran manifestació cívica en l’ús de l’espai públic. Gràcies a moltes entitats i persones implicades en la programació, que ens ha permès portar a terme aquesta nova manifestació cultural i cívica, per això, a totes i tots els que us impliqueu, gràcies per fer realitat una comunitat àmplia i sàvia en les seves manifestacions culturals que protegeixen la nostra cohesió civil.

Em permeto compartir amb vosaltres el muntatge d’una fotografia, que combina la catifa de la plaça del Trinquis realitzada per la gent de l’Orfeó Catalònia amb el ball dels diables de dijous a la nit.