21 de setembre del 2018

Activitats sostenibles

Durant tota aquesta setmana celebrem la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura a la ciutat amb un seguit d’activitats i propostes per sensibilitzar-nos tots plegats de la necessitat d’adoptar bons hàbits per tenir cura del nostre entorn i del medi ambient. Aquest any l’eslògan és: combina i mou-te! Per potenciar la utilització del transport públic i altres com les bicicletes en els desplaçaments urbans.
El cap de setmana es concentren la major part d’aquestes propostes. Entre elles el Park(ing) Day: durant el dia d’avui a diferents carrers, les places d’aparcament es convertiran en espais d’activitats educatives i lúdiques relacionades amb el medi ambient per potenciar l’ús del carrer com a espai de convivència ciutadana. També està programada una gran gimcana per la mobilitat, diumenge, que tindrà com a punt de finalització un gran espai d’oci i activitats a la carretera d’Esplugues a l’alçada de la zona institucional.
I per als que vulguin passejar, dissabte al matí organitzem uns itineraris per a descobrir els nous camins rurals habilitats per la zona del riu, que transcorren entre les zones agrícoles que encara queden a la ciutat, senyalitzats i adequats per fer-los tranquil·lament tant a peu com en bicicleta.