11 d’octubre del 2018

Comença la 18a edició del Festival de Pallassos!

Aquest diumenge començarà el Festival Internacional de Pallassos, la nova edició del ‘Memorial Charlie Rivel’ que des de 1984 s’acosta a la nostra ciutat, formant part ja del seu imaginari, del seu ADN, ja que ha crescut i madurat al costat de moltes generacions de cornellanencs i cornellanenques.

La programació és amplíssima, a la carpa de la plaça de Catalunya, als teatre i als espais públics, perquè l’essència del festival és arribar a tot arreu i fer partícip a tothom d’aquests espectacles. Pallassos i pallasses de tot el món venen a la nostra ciutat per reivindicar que poden transformar la realitat amb somriures, per fer entendre que l’humor, lliure, tendre, inspirador, és un llenguatge universal i capaç de captivar-nos. Diumenge 14, seran tres espectacles de carrer, a tres punts de la ciutat, per donar la benvinguda a aquesta edició.

Gràcies, a tots i totes, a tots els pallassos i pallasses que volen aconseguir que, com a mínim mentre ocupen l’escenari, la nostra vida estigui presidida per un somriure.

Web del Festival de Pallassos