5 d’octubre del 2018

Festes al barri Centre i més espais de joc

Seguim una setmana més trobant cites de les festes de barri, i aquesta vegada li toca al barri Centre. En els darrers mesos, ha quedat molt clar el compromís que tenim perquè els seus habitants gaudeixin de l’espai públic, intentant recuperar en aquesta zona, la més antiga de Cornellà i lògicament densa en quan a espai edificat, més espais oberts i verds per millorar la qualitat de vida. En especial, cal assenyalar la transformació del carrer Verge de Montserrat, o les placetes de l’avinguda Baix Llobregat, o la renovació que està a punt d’acabar del parc Rosa Sensat, i de l’avinguda dels Alps.
Ara toca gaudir d’aquests espais, fer-los nostres entenent aquesta nova manera de moure’ns pel barri, i treure’n partit. Una bona oportunitat és, evidentment, durant aquestes festes, a les quals us convido a participar, des del cercavila d’avui divendres a la tarda, fins al ball de diumenge, amb la majoria d’activitats al Camp de les Aigües, però molts més espais i cites per descobrir.

Precisament, a partir d’aquest cap de setmana, també començaran a fer-se activitats en alguns dels carrers que s’estan tallant al trànsit de cotxes els diumenges al matí. Jocs que promouen la sostenibilitat, tallers familiars i saludables... La idea és anar incorporant aquest carrers com a espai d’entreteniment, però, com he dit abans, el més important és començar per sentir-los com un espai propi més del qual disposar.