11 de gener del 2019

Cultura i esport, per començar l'any

La ciutat ja ha tornat a la seva dinàmica habitual aquesta setmana, després de les festes de Nadal, d’una màgica Nit de Reis, i en general tot aquest període especial amb què canviem d’any i molt sovint decidim plantejar-nos nous propòsits.

A partir d’ara tornem a encetar noves activitats, tant culturals (les exposicions del Castell, del Museu Palau Mercader o del Museu de Matemàtiques ja fan el seu horari habitual aquest cap de setmana), com esportives, amb tot el que dia a dia ens ofereix la programació d’Esport Salut.

I també són oberts durant aquests dies uns equipaments, les aules d’estudi municipals, no de lleure, sinó que assisteixen els joves de la ciutat per tenir un lloc còmode i específic per estudiar i preparar els exàmens. N’hi ha tres que obren cada cap de setmana fins al febrer, al Centre Cultural Joan N. García-Nieto, la biblioteca de Sant Ildefons i la biblioteca Marta Mata, i una quarta, l’aula del Citilab, oberta cada dia de l’any i durant les 24 hores.

Poc a poc, anirem tornant a la normalitat, tant en les propostes d’oci, com en novetats en la gestió municipal que s’aniran implementant durant aquest any que acaba de començar.