15 de febrer del 2019

Projectes comunitaris que sumen en solidaritat

Aquesta tarda, al Castell, podrem veure una nova exposició del projecte 1.000 i una Nineka. La quarta edició d’una iniciativa de la ciutadana Maria Rascón, que va veure la llum arrel d’un procés dolorós de pèrdua d’un fill i que s’ha transformat en una bella idea de treball comunitari per ajudar a recaptar fons per a la investigació del càncer infantil que porta a terme el laboratori oncològic de l'Obra Social de Sant Joan de Déu. Podrem veure i adquirir una de les més de 1.000 ninekes, úniques i exclusives, creades a partir del treball de moltes persones de la ciutat implicades i solidàries i que són un exemple de com podem establir ponts de col•laboració i camins de solidaritat.

Un altre exemple d’aquesta solidaritat i consciencia social el tindrem diumenge, a la quarta edició de la Cursa de la Dona de Cornellà, una cita que cada any congrega a més d’un miler de participants. La recaptació solidària es destinarà íntegrament a un projecte de capacitació de noies en situació de risc a Cochabamba (Bolívia) desenvolupat per l'ONG IPI-COOP i a l'escola Virolai de Cornellà.
Sumem en solidaritat i enfortim els nostres lligams comunitaris i socials per treballar per una societat més justa i igualitària. Petits grans de sorra que fan realitat projectes que aporten esperança.