20 de desembre del 2019

Inspirem la màgia del Nadal

La ciutat està plenament immersa en les activitats típiques del Nadal, en què les entitats de la ciutat sempre mostren la seva implicació. Són els pessebres típics que es fan a les parròquies i algunes entitats, són els concerts de Nadal amb les corals de la ciutat, és la mostra de pintors que es va inaugurar fa uns dies... En teniu moltes per triar!

I en especial, també és un moment amb moltes activitats per als més petits, com la Fira Infantil, que durant aquests dies obre per a escoles i a partir de dissabte per al públic en general, un saló ple de jocs i activitats que omple tot l'espai de la Fira de Cornellà fins al dia 31 i acull a milers d'infants. A més, ens acostem a les dates de Reis, i mentre es prepara el Campament Oriental, comencen les visites guiades pel laboratori que el Mag Maginet té a la Torre de la Miranda, també des de demà dissabte. Un espai màgic que ens deixa somiar, i que per als més grans també resulta tot un privilegi visitar.

Són festes per compartir, especials per a tota la família i que ens permeten retrobar moltes d'aquestes activitats per fer més nostre i inspirar la sensació màgica que acompanya les festes de Nadal i Reis. No desaprofiteu l'oportunitat!