17 de gener del 2020

Si patiu pel fred, activitats familiars a cobert

Es preveu un cap de setmana de fred. Però tot i així, de moment en petites pinzellades a l’espera del bon temps, també hi ha activitats per fer a cobert i adequades a les famílies per seguir gaudint de la ciutat. Per exemple els Dissabtes Familiars a la Xarxa de Biblioteques de Cornellà, cada setmana, una cita per als més petits; aquest dissabte 18 li toca a la Central, amb un espectacle de música. Les tres biblioteques de Cornellà s’omplen d’activitats cada setmana, moltes d’elles adreçades al públic familiar, però també n’hi ha d’adultes; i moltes vinculades amb la lectura, però també emmarcades més en general en el coneixement i la formació. Aviat, tindrem dos centres de lectura més a Almeda i a Fontsanta-Fatjó, per acostar aquestes opcions a tots els barris.

També tenim una altra opció cultural al Museu Palau Mercader, com és habitual, amb la visita guiada dels diumenges al matí, acompanyada en aquesta ocasió per l’activitat musical en què s’explica com funciona l’antiga pianola de la família Bell-Lloch. I no oblideu tant l’exposició de la planta baixa com la mostra permanent que el Museu de Matemàtiques té a la planta superior del Palau.

I si encara preferiu no sortir de casa, podeu pensar-vos què fareu més endavant, penseu que ja es poden comprar les entrades de la programació municipal de teatre i música Cornellà Escena del primer semestre i dels propers espectacles de l’Auditori de Cornellà, que començaran a partir del cap de setmana vinent. D'opcions, no en falten!