5 de gener del 2009

Un regal per a Cornellà

Aquest vespre arriben els Reis a Cornellà. El Mag Maginet ens ha convocat per rebre'ls davant de la Fira, a partir de les 18.15h, per després començar la cavalcada per la ciutat. I ja sabem que, aquest any, els Reis ens portaran a Cornellà una biblioteca. Un bon regal, sens dubte, un equipament que a partir d'aquest cap de setmana estarà a punt per enriquir les opcions d'accés a la cultura que tenim. 100 punts de lectura, serveis d'accés a internet i connexió wi-fi, un ampli fons documental… Però també una programació d'activitats periòdiques vinculades als llibres, als contes, a l'art i a tot el que podem fer des d'un espai obert i ple de possibilitats com és la nova Biblioteca Marta Mata.
Són unes dependències pensades per fomentar la lectura, la recerca i el coneixement, i ser un espai ciutadà de cultura. Llegir, saber, conèixer, enriqueix la personalitat; i un espai com aquest enriqueix la ciutat, una ciutat de persones que llegeixen més, que disfruten d'aprendre i que saben el que volen.

La Biblioteca Marta Mata realitzarà unes jornades de portes obertes els dies 10 i 11 de gener. Us convido a ser-hi per començar a conèixer-la a fons i fer-la vostra.