2 de febrer del 2009

Xarxa d'espais públics i equipaments

Aquest diumenge la ciutat ha recuperat un altre espai per a la ciutadania, el parc de Can Corts, més de 20.000 metres quadrats perquè les persones puguin passejar, descansar, o llegir un llibre. Molts conciutadans i conciutadanes es van apropar per conèixer-lo com també poder entrar a veure una de les més antigues masies que hi ha a Cornellà, la de Can Tirel, i gaudir de la música dels amics de la "Xaranga Sarau", grup integrat dins de la Societat Coral "La Unió".

Ara la ciutat ja disposarà en poc temps de quatre parcs, quedant completada la xarxa de parcs en cinc quan el Parc de la Ribera torni a ser una realitat.

Si veiem el nostre mapa d'espais i equipaments, podem veure que la ciutat en els darrers anys ha configurat una gran xarxa de molts serveis, com són el de Biblioteques, el de Pavellons Esportius, els de camps de futbol, Escoles Bressol, que estan a disposició de la ciutadania.

Hem cregut en aquesta filosofia, fa 20 anys podia ser una utopia, avui ja és una realitat, gràcies a l'esforç de les persones que estimen la seva ciutat i que treballen per aconseguir-ho.