23 de novembre del 2009

En defensa de tots

El meu compromís amb la ciutat, és reforçat amb escreix pel fet de disfrutar treballant-hi, de fer política local per millorar la nostra realitat. A propòsit de les investigacions obre corrupció conegudes per tothom, vaig explicitar tant la meva postura, com el convenciment que seria una injustícia posar en dubte la tasca que fan milers de persones, milers d'ajuntaments, per la mala praxis d'uns pocs. Fa uns dies, Francisco Longo, publicava un article a El Periódico, amb bons arguments que reforcen el treball “de conciutadans que es carreguen a l’esquena la tasca d’ocupar-se del que és de tots i que a tots ens afecta”.

Este mes lo hemos dedicado en Cornellà a hablar, a escribir, a hacer visible nuestra posición radical en contra de la violencia machista. Esta campaña concluye este miércoles, 25 de noviembre, en el Patronat, a las 19 horas.

Para terminar, quiero destacar una exposición que adquiere importancia dentro de nuestro papel como ciudad metropolitana; las Drassanes de Barcelona acoge la exposición "L'Eixample Cerdà. 150 anys de modernitat", a partir de mañana martes, una mirada histórica sobre un proyecto que, en pleno siglo XIX posiblemente marcó el devenir no sólo de la capital, sinó de las ciudades que estamos alrededor de Barcelona.