28 de maig del 2010

Mostra de Treballs de Recerca 2010

Albert Einstein deia "No tinc talents especials, però sí sóc profundament curiós". Aquestes paraules pronunciades per un dels científics més importants de tots els temps cobren especial significat quan parlem de la Mostra de Treballs de Recerca de la nostra ciutat, de la qual es van entregar els premis als estudiants de Batxillerat guanyadors i participants dimarts passat.
La curiositat és innata a l’ésser humà, perquè la investigació és el que ha mogut el món per entendre-ho amb la finalitat, bàsica, de millorar-lo. Encara que a petita escala, la Mostra de Treballs de Recerca intenta introduir els nostres joves en aquest món, la investigació i la recerca, a inculcar la satisfacció per conèixer, per aprendre i per descobrir. Fer-ho a més, des del treball i la col•laboració, amb esforç i dedicació per a després tenir recompenses.
Una felicitació sincera a tots els participants, a la il•lusió i l’esforç realitzats i a la qualitat dels treballs presentats; no deixeu mai aquest camí ni de tenir curiositat.