24 de setembre del 2010

Esforç i treball comú

Sempre parlo amb molta satisfacció de les nostres entitats, a més de ser importants com a impulsores d’activitats de tota mena i com a instruments de dinamització de la ciutadania, fan un treball destacat com a nexe d’unió i espais de trobada per enfortir i enriquir les relacions personals.
Per aquells que tenen una inquietud o afició i encara no coneixen les activitats que proposen, aquest cap de setmana tenen l’oportunitat de descobrir-ho, ja que el Parc de la Infanta acull una nova edició de la Trobada d’Entitats i de la Fira de la Solidaritat; on es podrà veure la tasca que amb esforç, treball comú i il•lusió fan en àmbits tant socials, com solidaris, culturals o esportius.
D’altra banda, aquest cap de setmana el Pedró celebra festes de barri i també dóna exemple del seu esperit dinàmic, de la seva capacitat de convocatòria i dels forts lligams de les seves entitats amb la ciutadania.
Són totes dues un exemple i una bona oportunitat per treure profit d’espais ciutadans de convivència, diàleg i participació. Elements bàsics per consolidar la identitat i l’ànima de la nostra ciutat.