14 d’octubre del 2011

La solidaritat com a bandera

Vull proposar-vos un pla per a aquest diumenge. Perquè pugueu fer alguna cosa diferent en família i alhora tenir un petit gest solidari que farà bé a molta gent. Es tracta de la desfilada solidària que un any més organitza l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Baix Llobregat, per recaptar fons per al centre Alois II de la nostra ciutat on es treballa amb aquests malalts des de fa molt de temps. Serà a l’Auditori, i la peculiaritat és que les persones que desfilen són ciutadans i ciutadanes que volen participar en una passarel•la que també es materialitza gràcies a la col•laboració de comerços i d’entitats.
És necessari que siguem conscients que sense la col•laboració i l’esperit altruista de tots nosaltres és molt difícil tirar endavant molts projectes socials, i més encara en els moments que vivim. Només cal anar un dia al centre Alois II, veure als malats i als cuidadors per comprovar el que fan, el nivell de tendresa i humanitat que es respira i el valor emocional que té la seva tasca en els malalts. Amb una petita aportació personal donarem un gran suport.
I abans, diumenge al matí, els Amics del Ferrocarril ens regalen la Festa del Trenet, amb diferents vaporosos a escala per poder gaudir d’un divertit trajecte en tren pel circuit de Can Mercader. Hores de descans i d’oci que podem passar en companyia d’altres veïns i veïnes al nostre parc.