9 de desembre del 2011

Premi a la difusió cultural

Aquest cap de setmana ja comencem a veure les primeres activitats relacionades amb el Nadal, les llums als carrers, el muntatge de pessebres o les cites musicals... Bé és cert que els dies festius han trencat una mica la setmana, i moltes coses esperen a la setmana vinent, com és el cas, per exemple, de la presentació del conte de Reis, el dijous al Castell.
Però la primera nota musical ens arriba demà dissabte, amb el Festival de Joves Músics, que la Societat Musical la Unió organitza des de fa ja 12 anys per promoure l’art de la música entre el jovent, una tasca que aquest enguany s’ha vist reconeguda amb el Premi “Joan Cererols i Fornells” de Música, uns guardons culturals que atorga anualment el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat.
Sens dubte és un excel·lent reconeixement a una entitat amb una llarga trajectòria a la ciutat que ara, des de la Masia de Can Tirel, arriba a molts ciutadans i ciutadanes que tenen l'opció d’introduir-se en el món de la música i participar, a més, en una entitat amb arrels culturals molt sòlides a Cornellà, i que ens acompanya molt sovint per animar i enriquir les activitats al carrer, per acompanyar-nos en les festes de ciutat.