14 de març del 2014

Propostes interessants

Avui divendres, el Cornellà Creació ha fet el primer “face to face” de la temporada sota el títol “el poder femení a la xarxa”, amb la intervenció de María Gómez Pozuelo, referent internacional de la dona emprenedora i consellera delegada de l’empresa Womenalia. Ha compartit escenari amb el periodista, Manuel Fuentes i tots dos han reflexionat sobre el lideratge femení des de diferents punts de vista.
En contraposició al paper actual de la dona, diumenge inaugurem al Museu Palau Mercader l’exposició “Preses de Franco” , una interessant mostra que recull fotografies i testimonis de dones empresonades durant les primeres dècades de la dictadura franquista. A més, en aquest polivalent espai, es podrà fer una visita guiada a la planta noble, el mateix diumenge al matí, i/o visitar també el Museu de Matemàtiques de Catalunya.
Per als qui els agradi el teatre, diumenge hi ha dues alternatives, una familiar al matí a l’Orfeó Catalònia i un altre a la tarda al Patronat, amb l’actuació del còmic Álvaro Carmona, dins de la programació del Cornellà Escena.