13 de març del 2015

Claredat

Abans d'ahir, per sorpresa, vaig rebre la citació i l’auto judicial en què se’m comunicava que havia de prestar declaració en qualitat d’imputat, en la fase d’instrucció d’una peça separada dins del procés que se segueix al Jutjat d’Instrucció numero 1 de Sabadell, relacionat amb les presumptes irregularitats en el cobrament d’indemnitzacions per part de membres de la Federació de Municipis.
Després del desconcert i enuig de les primeres hores, vull reiterar que mai he cobrat cap tipus de remuneració de la FMC, ni he tingut responsabilitats executives, ni he rebut cap regal o detall per part d'aquesta.
Vull manifestar que malgrat el meu profund malestar estic tranquil, i amb l'ànim d'aportar tota la claredat sobre aquest assumpte, perquè cadascú ponderi i jutgi com consideri més oportú.
En aquest procés encara queden per citar com a imputats quasi un centenar de càrrecs públics i han començat per ordre alfabètic. Referent al tema d’haver rebut un rellotge (per cert sembla que d'un valor de 120 €), constatar, com consta als arxius de la FMC, que no l’he rebut.

Per aquest motiu i amb la intenció d’aportar tota la informació al respecte, a la part de sota d’aquest post es pot accedir als següents arxius:
-citació judicial i diligència de la notificació de la jutgessa, com es podrà comprovar no apareix la causa per la qual estic imputat.
-comunicats de premsa de l'Ajuntament i la FMC, a on s'aclareix que mai he rebut cap remuneració.
-i per últim links a notícies on ha sortit publicat aquest tema, m'agradin o no.

Documents que he rebut:
a) Citació judicial
b) Diligència de notificació

Comunicats
a) Comunicat d’Antonio Balmón
b) Comunicat de la Federació de Municipis

Informacions generals que han anat apareixent: