19 d’octubre del 2015

Suport als treballadors de Seat

Demà, al Consell Comarcal del Baix Llobregat, els alcaldes i alcaldesses del Baix Llobregat signarem un document per demanar a la direcció de la multinacional SEAT-Volkswagen que mantingui les inversions previstes en els propers anys a la planta de Martorell, malgrat l’actual crisi dels motors Volkswagen. Comptem amb el suport d’agents socials i econòmics de la comarca i reivindiquem l’important pes econòmic que té a la nostra comarca la indústria automobilística, amb un 22,16% del PIB.
Ho farem pensant en els més de 13.700 treballadors i treballadores de l’empresa a la comarca i també dels milers contractats en les empreses auxiliars que depenen de la producció de la multinacional.
Volem, a més, que els governs de la Generalitat i el Central siguin part activa, no només oferint la seva solidaritat, sinó actuant i intervenint en la mesura de les seves possibilitats perquè es puguin mantenir aquestes inversions tant importants per a milers de famílies i per a l’economia de la comarca i de Catalunya.