4 de gener del 2016

Benvinguda a Ses Majestats

Demà, dimarts, és la nit més esperada pels més petits, i és així mateix important per a gairebé tothom, i jo m’hi incloc, ja que sents un confort especial quan cada 5 de gener finalment els Reis arriben a Cornellà. És la primera tradició del nou any, et dóna la sensació d’un nou inici, però també veus el resultat d’un gran esforç col•lectiu, que fa possible tota aquesta il•lusió. L’espectacle d’arribada d’aquest any és a l’explanada de la Fira de Cornellà, a partir de les 18 hores, i després, com sempre, el seguici reial recorrerà els diferents barris de la ciutat, passant també per l’Ajuntament sobre les 20 hores.

Recordeu que avui dilluns, si encara no heu fet, encara podeu visitar el Mag Maginet al Campament Oriental del parc de Can Mercader. I per a demà, tingueu al cap la cançó que la Fada Ondina ha presentat a les escoles de la ciutat i que ha de servir per donar la benvinguda als Reis.

Així comencem l’any, amb festa, amb bons desitjos, i esperant que molts somnis es puguin fer realitat. No esperem ni un dia més per posar-nos a treballar, en fer possible allò que estigui al nostre abast, en buscar solucions, en ser constructius, en dialogar, en assumir els compromisos que Cornellà necessita. Ser realista no va compromès amb tenir il•lusió, o capacitat d’aprendre i emprendre tots aquests reptes. Bon any a tothom.