8 de gener del 2016

Nou any, noves activitats

La ciutat torna a la seva activitat habitual després d’unes festes nadalenques viscudes amb intensitat a tots els racons, amb molta participació a les activitats promogudes per les entitats, a la Fira Infantil, al Campament del Mag Maginet, a la Cavalcada o a altres com la “Cursa Solidària de Reyes”, organitzada per l’atleta Reyes Estévez i en què van participar unes 650 persones, a més de recaptar prop de 800 joguines destinades a infants de famílies amb pocs recursos, en col•laboració amb la Creu Roja.

A partir d’ara tornem a encetar noves activitats culturals adreçades a les famílies a tots els nostres equipaments i espais públics. Una de les novetats d’aquesta temporada ens arribarà de la mà del Patronat Cultural i Recreatiu amb la presentació d’una temporada d’òpera, que de forma regular volen establir a la ciutat. La presentació és avui divendres al vespre, amb una gala lírica a la seu del Patronat.
I també aquest dissabte es compleixen 10 anys de l’obertura del Parc Esportiu Llobregat, una instal•lació amb prop de 3.000 socis que ofereix un ampli ventall de propostes esportives, lúdiques i formatives amb la ludoteca i el centre cívic.

Encetem un nou any amb el desig que la ciutat continuï sent el nostre espai de referència, la nostra llar comuna i el centre de la nostra vida social.