15 de gener de 2016

Esport i solidaritat, música i descans

Dissabte i diumenge, tenim plans diversos per moure’ns per la ciutat i gaudir del temps de relaxació en família. El Parc Esportiu ha preparat per a dissabte al matí una jornada solidària d’spinning per recaptar fons per a la Creu Roja i combinar l’esport i la solidaritat. A més tornen a programar-se els dissabtes familiars a la biblioteca, en aquesta ocasió a la Central per als més petits de la ciutat. Així mateix, el nostre Palau Mercader ens ofereix l’oportunitat de gaudir d’una visita guiada, sentir la pianola i veure una interessant exposició sobre el paper de les dones a l’antiga Roma o entrar al Museu de les Matemàtiques.
Tamb,passejar pels nostres parcs és un bon pla per al cap de setmana. Són espais de descans de compartir, i que tenen una resposta molt positiva per part dels seus usuaris, segons es desprèn d’una enquesta feta recentment per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i que dóna un notable als nostres parcs públics.
L’oferta cultural i de lleure torna a omplir la ciutat en els primers dies de gener, amb moltes opcions pensades per a les famílies de Cornellà, moltes d’elles gratuïtes i sempre amb la voluntat de enriquir-nos, aprofiteu-lo!