11 de març del 2016

Música, fantasia, cultura, humor...còctels interessants per al cap de setmana

Tenir una programació cultural estable, de qualitat i que arribi a un gran nombre de població no és gens fàcil. Però a Cornellà portem molts anys apostant per la cultura, amb una consolidada oferta amb les programacions del Cornellà Escena, el Cultura en Família o l’Auditori. Ampliant escenaris  als parcs i places i fent dels Museus espais per interactuar, per compartir i per gaudir,  en gran mesura amb propostes gratuïtes i en altres ocasions a preus competitius.
Aquest cap de setmana en tenim un exemple d’aquest ampli ventall. A la biblioteca i al parc de la Infanta tenim dos espectacles infantils per a les famílies, la primera dissabte i la segona diumenge. Al Patronat també dues propostes, una per la nit de dissabte amb un concert amb el grup Inspira i un altre diumenge a la tarda amb l’obra “Tributo a Pepe Rubianes”.
I al voltant del Parc de Can Mercader, múltiples opcions el diumenge. A les portes del Palau el Museu de Matemàtiques celebra el dia del número PI amb activitats i tallers per a totes les edats, que es barrejaran amb un parell d’activitats mediambientals i amb les propostes que s’ofereixen a l’interior del Museu Palau Mercader. És a dir, que podeu passar un bon cap de setmana en família, a casa nostra, als nostres espais i equipaments. L’agenda és àmplia i variada, cal apuntar-s’ho per no oblidar-nos de res.