4 de març del 2016

Solidaritat en tres pinzellades

Aquest diumenge 6 de març, a partir de les 11h, l'associació Gent i Futur, amb la col·laboració d'altres entitats i col·lectius de la nostra ciutat, organitza una jornada solidària en suport a la família de Sergi Forés, fill d’una monitora de cuina de l’entitat, i que va morir fa poques setmanes.
Serà a l’Escola Sant Ildefons, i durant tot el dia hi haurà actuacions de grups de percussió, dansa i ball, teatre, monòlegs i unes ‘migas’ solidàries. L’entitat, ja des del principi, ha volgut donar un cop de mà a la família del jove, el qual desgraciadament va morir abans de poder rebre el tractament mèdic que requeria, després d’haver hagut de pagar el viatge en aeroambulància des de Mèxic.

Una cita amb la solidaritat, com moltes vegades, arran d’una situació especialment trista. De qualsevol manera, és positiu poder comptar amb mans amigues que et donin suport en aquests moments, i Cornellà sempre fa un pas endavant en aquestes situacions. També diumenge, al matí, l’Escola de Muntanya i l’AMPA Dolors Almeda organitzen una jornada solidària al Rocòdrom, amb motiu de les activitats del Dia de la Dona Treballadora. I justament la setmana passada, la Cursa de la Dona, amb prop de 1.300 inscrites, va recaptar 9.729 euros que es destinaran a un projecte de salut materna i neonatal a Etiòpia. Tres pinzellades, tres qüestions que ens demostren la implicació i força del moviment ciutadà de Cornellà.