17 de juny del 2016

En clau festiva

El cap de setmana comença amb dues propostes musicals avui divendres. Una al Patronat, amb el tancament de la programació operística que aquest any han programat amb l’objectiu d’apropar aquest gènere musical a la ciutadania. En aquesta ocasió tenim l’oportunitat de gaudir amb “Rigoletto”,de Giuseppe Verdi, d’una de les peces més emblemàtiques i trascendents d’aquest compositor italià.
D’altra banda, també aquest vespre, a iniciativa de l’Orfeó Catalònia, un dels espais més emblemàtics del barri del Padró, la proposta arriba de la mà de la banda de jazz Stromboli, dins del cicle de concerts de petit format que ens ofereix aquest centre.
A més d’aquestes propostes, els joves poden continuar gaudint de l’oferta d’oci saludable de les Nits Insòmnia a diferents espais de la ciutat. Una visita guiada al riu, dissabte al matí, les propostes culturals que durant tot el cap de setmana ens ofereixen els amics de l'entitat Sant Isidro Labrador, a la plaça Extremadura, són algunes de les propostes.
I dissabte a la tarda, un altre plat fort, ja que els Castellers de Cornellà, que continuen celebrant el seu vint-i-cinquè aniversari, preparen una Diada Castellera (18h a la plaça de l’Església) on estaran acompanyats dels Xiquets de Tarragona i els Castellers de Sants, i que finalitzaran amb una festa musical sota el viaducte de Renfe.