20 de juny del 2016

Premi a la solidaritat

Divendres passat l’AMPA Sant Miquel va ser guardonada amb el primer premi d’Ampa Solidària que atorga la FaPaC, la federació d’AMPA més gran de Catalunya que engloba més de 2.200 Ampa. El premi ha estat per un projecte comunitari: “Can Padró”, en el que s’han implicat també l’AMPA Ignasi Iglesias, l’Espai Mowgli, la Parròquia Sant Miquel, l’Orfeó Catalònia, l’AAVV del barri Padró i el Bàsquet Femení Cornellà.
El projecte pel qual han rebut el premi és el casal d’estiu i tallers que totes aquestes entitats organitzen de forma col•laborativa des de fa tres anys i que tenen com a objectiu dotar de recursos socials i culturals a les famílies afectades per la crisi econòmica, fomentant la inclusió, el dret al lleure, la cooperació local i la xarxa social del barri.
És, sens dubte, un reconeixement a la important tasca que fan les AMPA i les famílies, com a agents transformadors i actius en el desenvolupament dels nens i nenes del barri i per defensar l’educació pública, la cohesió social i la igualtat d’oportunitats, i que posa de manifest, un cop més, que el compromís col•lectiu és el que ens fa avançar.
Felicitats pel premi!