17 d’octubre del 2016

Benvinguts al 17è. Festival Internacional de Pallassos

Demà donem inici, amb molta il•lusió, al 17è. Festival Internacional de Pallassos “Memorial Charlie Rivel”. Segurament us agradaran les propostes que sota la direcció de Tortell Poltrona s’han concebut per gaudir de la gran festa del riure que tindrà lloc a la nostra ciutat entre el 17 i el 23 d’octubre.
Des de fa dies ja es veuen els preparatius: la Carpa central de la plaça Catalunya, els escenaris itinerants a places i parcs i l’ambient màgic i especial que s’impregna a la ciutat aquests dies. Enguany hem volgut fer un festival a peu de carrer, proper i càlid, començant per la seva imatge que ha estat creada a partir del dibuix d’un nen de Cornellà de sis anys i, continuant amb aquesta idea d’escampar els pallassos pels carrers, places, escoles o residències de gent gran, per tal que tota la ciutat es vesteixi de circ. Tindrem a casa nostra més de 60 actuacions només el cap de setmana i al voltant d’un centenar de clowns i especialistes en l’art del riure.
El festival és una de les nostres senyes d’identitat des de fa més de trenta anys i en cada edició intentem innovar, reinventar-nos i oferir un programa pensat perquè tota la família, des dels més petits fins als més grans, puguin gaudir-ne. És un compromís municipal que, malgrat els anys de crisi, mantenim al llarg del temps, ajustant-nos a les realitats de cada moment i als temps que vivim, com a mostra de la nostra aposta per la cultura.
Com a novetats d'aquesta edició tindrem, entre d'altres, l’arribada de pallassos en transport públic i una cercavila musical que els acompanyarà fins a la carpa de la plaça Catalunya el dimecres al matí, potser en alguna cantonada us trobeu alguna actuació o uns pallassos xerrant animadament en algun bar de la ciutat. I com a acomiadament, una gran festa final al costat de l’Ajuntament.

Estigueu molt atents a la programació, perquè està plena de sorpreses. Els pallassos envaeixen la ciutat! Aprofiteu i gaudiu-ne!