17 de novembre del 2017

Santa Cecília, una oportunitat per promoure la música

Aquest cap de setmana la ciutat estarà plena de música. Actuacions a carrers i places, circuits pels diferents barris... una vintena d’artistes i grups ens descobriran que també per a la música, l’espai públic de la nostra ciutat és un gran escenari, a més d’un espai de trobada.
Es tracta de commemorar Santa Cecília, patrona de la música, però això només és l’excusa per portar a Cornellà una mica de cada estil, amb actuacions per a tots els gustos, i la participació d’entitats. Música i carrer es combinen per oferir una festa agradable i participativa.
Aquí podeu consultar la programació.

L’activitat cultural es complementa aquest cap de setmana amb una altra, diumenge al matí, relacionada amb el medi ambient i el reciclatge, la jornada de portes obertes que es fa a la deixalleria de Cornellà per veure com funciona, a més de diversos tallers i animació.

I més enllà del cap de setmana, recordar una trobada important que tenim any rere any, el Dia Internacional de la Infància. Aquesta vegada, sota el lema ‘Un Mar de drets’, i en dues sessions (dilluns a la plaça Sant Ildefons i dimarts a la plaça de la Sardana) per facilitar la participació de les escoles de tota la ciutat. Escoltar la veu dels infants ens pot descobrir una altra visió de la realitat i així guiar-nos per aquest mar de complexitat que és avui la vida quotidiana. Com sempre, la cita del Dia Internacional de la Infància és, sobretot, una trobada solidària per defensar els drets els infants a Cornellà i arreu del món.