2 de febrer del 2018

Gaudim de les matemàtiques

Fa quatre anys celebràvem amb il·lusió la decisió d'instal·lar la seu del Museu de Matemàtiques de Catalunya (MMACA) a la nostra ciutat. Quatre anys després celebrem amb molta satisfacció la seva consolidació i reconeixement i agraïm la iniciativa. Les dades de visites són testimoni de la bona acollida i difusió feta, amb prop de 74.000 usuaris a les diferents activitats i més de 2.000 sessions realitzades per a escolars, en 2017. És un exemple de que les matemàtiques interessen , sens dubte, i també que es poden veure de forma diferent. Segurament la perspectiva sobre elles ha canviat molt en tots aquells que han visitat el Museu i han pogut comprovar amb activitats i experiments com poden ser de divertides i engrescadores. Darrera del teló d’aquest Museu, molta feina, persones implicades i amb compromís, entre elles la Pura Fornals, professora de matemàtiques d’un institut de Cornellà. Sens dubte iniciatives d’aquest tipus són benvingudes en el món educatiu, i nosaltres, com sempre donarem suport al coneixement i a aquelles iniciatives que ens facin créixer com a individus i com a comunitat.

Us animo a participar aquest diumenge en les activitats que han preparat per celebrar el seu quart aniversari. No us ho perdeu!

I, aprofitant l’estada, podeu gaudir també de les activitats que reuneix el Museu Palau Mercader, un dels nostres espais culturals de referència.