20 de juliol del 2018

Festes a Almeda

El mes de juliol el barri d’Almeda es vesteix de festa i convida a tothom que vulgui a afegir-se a gaudir de propostes lúdiques i culturals de tota mena impulsades des de les entitats. Aquest cap de setmana tindrem un bon grapat per poder compartir en un ambient distès i relaxat als espais públics.Uns espais que són un marc de convivència i de diàleg que volem preservar i impulsar per humanitzar-los i omplir-los de vida.
El barri d’Almeda ha modificat la seva fisonomia en els darrers anys i s’ha dotat d’equipaments i serveis que permeten als seus veïns i veïnes gaudir d’una bona qualitat de vida. Ara tenim en marxa nous projectes per generar espais verds i còmodes per als vianants i nous equipaments al servei de les famílies. Les obres són incòmodes en alguns moments però hem de pensar que després tothom es podrà beneficiar i gaudir-ne.
D’altra banda, amb els espais públics com a escenaris encara podem gaudir un cap de setmana més de les activitats de la programació de les Nits d’Estiu amb festivals musicals al parc de Can Mercader o a espais con el Castell.