16 de novembre del 2018

Portes obertes a la música i al talent

Cornellà es va construint dia a dia amb moltes aportacions, molts impulsos que cada cop més ens arriben des de la mateixa ciutadania. Així, en el marc d’un mes de novembre en què s’ha volgut desenvolupar una proposta d’actuacions musicals al carrer, també s’hi incorpora la nova cita del Cornellà Blues, amb l’església de Santa Maria com a escenari, demà dissabte a les 21.30h.

En aquesta ocasió, la difusió de la música, de la cultura, s’entrellaça amb un projecte solidari a través de l’esforç de l’associació Crear a Cornellà. I és també una proposta que està destinada a sorprendre’ns, amb un estil de música que no trobem cada dia, a més de l’espai.

El Cornellà Blues està inscrit en una programació més àmplia, el Festival de Música de Prop, que portarà la setmana vinent a diverses places de la ciutat concerts gratuïts de música en directe, molts d’ells amb grups i intèrprets de la nostra ciutat.

I també durant aquest dies s’estrena una altra proposta lligada a la música, el primer concurs “La Veu de Cornellà”. Qualsevol persona, això sí, de Cornellà, amb ganes de fer públiques les seves dots de vocalista amateur s’hi pot inscriure –fins al 30 de novembre- i mostrar-ho a la ciutat, a través de superar diferents fases fins a la final que serà a l’Auditori de Cornellà, el mes de febrer.