18 de gener del 2019

L'Auditori de Cornellà, 25 anys d'una sala de referència

Si seguiu l’actualitat a través del Què Fer a Cornellà, ja estareu informats de les noves programacions d’activitats de teatre, música, familiars, esportives, de difusió del patrimoni... que ja s’han posat en marxa. Dissabte i diumenge, per exemple, hi ha activitats familiars, dissabte a la biblioteca Central i diumenge a la sala Ramon Romagosa. A l’Auditori també han començat la nova temporada, amb dos espectacles, Mercè One avui a la nit i ‘Play Off’ diumenge a la tarda. Precisament a aquesta sala, es tracta d’una temporada especial: ja que l’Auditori de Cornellà celebra els seus vint-i-cinc anys en funcionament.

Quan es va obrir, significava una aposta molt important per a la ciutat, en un context de nou planejament, junt amb la Fira, i acompanyant la transformació de les activitats que es desenvolupaven al polígon industrial d’Almeda. Avui, hem d’estar orgullosos de l’equipament en sí, i també del seu contingut: de les activitats que ha promogut, de tot el que ha suposat com a enriquiment cultural per a la ciutat. Dissenyat amb una concepció polivalent, és un equipament de referència, tant per a Cornellà com en l'entorn metropolità.

Durant els propers mesos, hi ha programades diverses activitats especials per rememorar aquest aniversari, amb un protagonisme evident, com és lògic, de tot allò que és fa possible al damunt del seu gran escenari.