1 de febrer del 2019

Recta final de "La Veu de Cornellà"

Aquest cap de setmana, arribem ja a les semifinals del concurs “La Veu de Cornellà”, que va començar el passat octubre. Una idea per fomentar la música, la cultura i també la participació, perquè tothom amb dots de vocalista amateur ho pugui demostrar públicament, i optar també als premis. És més, si demaneu assistir de públic, també podreu votar el vostre candidat favorit. El concurs és una idea sorgida de la ciutat, amb l’objectiu doble de gaudir de l’experiència i de contribuir al desenvolupament artístic de cantants que potser tenen més qualitats de les que imaginen.
Aquesta fase té 24 candidats, que actuaran el diumenge 3 a l’Auditori de Cornellà, a les 17 hores. Qui passi a la final, té cita el diumenge següent, 10 de febrer, també a l’Auditori.

Una proposta musical que se suma a altres activitats culturals del cap de setmana a Cornellà, com un concert a la sala2.cat, un espectacle de Cultura en Família, o els jocs i tallers que organitza diumenge al matí el Museu de Matemàtiques de Catalunya, per celebrar el seu 5è aniversari. Doncs, per molts anys!