18 d’octubre del 2019

Cites tradicionals amb la cultura i la solidaritat

El cap de setmana coincideixen diverses cites culturals i solidàries. Algunes, com ja vaig explicar dilluns, relacionada amb el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, és el cas del Pink Zumba que des de fa sis anys organitza el PELL, i l’exposició ‘Toca-te-les’, que es podrà veure a partir de diumenge a la plaça dels Enamorats.

El mateix diumenge és també un dia de festa gran per al parc de Can Mercader, amb la Festa del Trenet, i la 30a trobada internacional d’afeccionats que acull el Club dels Amics del Ferrocarril. Circulacions lliures durant tot el dia i l’oportunitat de veure tota mena de models a escala, i de fins i tot pujar-hi i fer un petit recorregut pel circuit del parc. El Club no hi falta cap diumenge, i en aquesta trobada reuneixen un bon grup d’amics que els acompanya i en fa una cita multitudinària.

Com és habitual, també trobarem a Cornellà moltes altres i diverses cites culturals, com el Festival de Microteatre a l’Auditori de Sant Ildefons, o diverses actuacions a l’Auditori de Cornellà, tant una prestigiosa producció dirigida per Julio Manrique, el dissabte, com una cita familiar de la programació Berenem a l’Auditori diumenge a la tarda.