29 de novembre del 2019

Els llums de Nadal donen la benvinguda a les festes

Comencen unes setmanes que ja ens fan entrar de ple a les festes de Nadal i Reis. Els llums que guarneixen els principals carrers ja són encesos des d’ahir a la tarda, amb una gran festa infantil a la plaça de Catalunya en què una gran quantitat de nens i nenes van col·laborar per generar l’energia necessària. Aquest any repeteix la gran bola de Nadal que ha “aterrat” a la plaça de Catalunya, i podeu jugar amb els més petits a trobar les diferents figures il·luminades que hi ha per tota la ciutat, com arbres de Nadal, un ren, un pingüí, un osset teddy, bústies, Maginets, els arbres dels desitjos, etc.

Entitats i moltes persones s’impliquen perquè la ciutat llueixi, amb activitats literàries, concerts, pessebres, etc. Aquest diumenge hi ha un taller al Museu Palau Mercader, i la setmana que ve hi haurà el St. Ildephon’s Christmas Festival, que en la primera edició va tenir molt bona acollida. Les podeu consultar a l’Agenda d’activitats de Nadal.

Mentrestant, també és el moment de l’any amb més activitat a comerços i mercats. L’Ajuntament i els associats a Cornellà Compra a Casa col·laboren per organitzar activitats d’animació als principals eixos comercials i mercats, per donar també més color a aquest mes. Si heu pogut resistir el ‘Black Friday’, recordeu que és un mes especial per a ells, i que el bon servei i les ofertes del comerç local sempre són vigents.

I recordeu que el Nadal és també compartir, és també viure en família, creure una mica en la màgia i pensar en els altres, ens els nostres amics i familiars, i per ser solidaris. Això, i molt més encara, és el Nadal. Que aquestes properes setmanes us siguin profitoses.