15 de novembre del 2019

Innovació, col·laboració i diversió: 12 anys de Citilab

Avui el Citilab ens convida a la seva festa d’aniversari, batejada com a la Festa de la Innovació Ciutadana, una festa que girarà, expliquen, entorn l’essència i la naturalesa del Citilab.

L’essència del Citilab és difondre coneixement. Les eines, han estat i són moltes: la tecnologia és la més evident, però cada setmana ens podem sorprendre de tot el que s’aconsegueix tirar endavant en els seus tallers gràcies a l’esperit col·laboratiu, la voluntat de crear xarxes de coneixement, i en l’esforç per investigar col·lectivament i innovar perquè aquest món digital en què ja estem immersos no suposi una barrera per a algunes persones.

I és també un aniversari perquè aquest gran espai de coneixement de Cornellà fa dotze anys que va començar el seu camí. L’acte serà avui, començant a partir de les 18 hores, a davant i també a dins del Citilab, com ja sabeu, un espai obert a la ciutadania.

Pel que fa a l’activitat cultural, destacar-vos que la música serà ben present a Cornellà durant deu dies, en escenaris a peu de carrer, amb molts artistes de la ciutat, jocs i fins i tot una classe de cant. És el que ens porta a partir d’avui el Festival de Música de Prop. És el segon any d’una iniciativa per acostar la cultura musical al carrer, i per descobrir nous talents en diferents espais de la ciutat: la plaça de l’Estació, la Rambla, la plaça de la Sardana, als mercats, la plaça Lluís Companys... amb la implicació també d’algunes entitats i de l’Escola de Música.

Si trobeu durant aquests deu dies algun d’aquests concerts, dediqueu-li uns minuts. L’art de la música requereix un mínim esforç per gaudir-la i un llarg camí de tècnica i d’assajos per produir-la. Tots els participants mereixen alguna estona de la vostra atenció. Bon cap de setmana!